dilluns, 17 d’octubre del 2022

SETMANA del TURISME INDUSTRIAL (22-30/10/22)

Del 22 al 30 d’octubre se celebrarà la setena edició de la Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC). 

Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i empreses programaran una gran oferta d'activitats perquè el públic general pugui descobrir de primera mà el patrimoni industrial català. 

En el marc d’aquesta setena edició se celebrarà la I Jornada de Portes Obertes a les empreses, una acció en la qual podreu descobrir una part o la totalitat dels diferents processos productius i viure i entendre l’esforç, l’enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part del nostre dia a dia. També es mantindrà el Bus a Cegues, una de les activitats més consolidades de la Setmana del Turisme Industrial i que, enguany, comptarà amb 8 rutes que sortiran de diferents localitats del territori el dissabte 22 d’octubre, entre elles Girona, d’on partirà la següent ruta: Modernisme i sabors del Maresme i Osona.