2010

- Divendres, 19 de febrer. Inauguració del IV Cicle de Patrimoni industrial. Conferència a càrrec de Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.
- Dimarts, 23 de febrer. El Museu del Suro de Palafrugell a càrrec de Josep Espadalé, director del Museu.
- Dilluns, 15 de març.  “Sèquies i recs” a càrrec d’Anna Ribas, geògrafa i professora de la UdG.
- Dilluns, 22 de març. “El agua y la fábrica textil de Metepec (México): pasado, presente y futuro”, a càrrec de Mariano Castellanos, doctorant  de la UdG.
- Divendres, 16 d’abril. Cloenda del Cicle amb la conferència “L’Hospitalet, el seu patrimoni, bella realitat com a nou ús” a càrrec de Josep Ma. Solies i Aris, director del Museu d’història de L’Hospitalet de Llobregat.

Lloc: Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Girona (Gran Via Jaume I, 46). Hora: 7 de la tarda

- Divendres, 5 de març. Presentació del llibre de “El rec d’Elna” a càrrec de Joan Lluís Mas, associació Terra dels Avis d’Elna.
- Divendres, 9 d’abril. “Relació de l’art amb la indústria” a càrrec de Lluís Badosa, Universitat del País Basc, Facultat de Belles Arts.

Lloc: Fundació Valvi. (Gran Via Jaume I, 42). Hora: 7 de la tarda

                Itineraris turístics de patrimoni industrial
- Itinerari 4 (Berguedà): Museu de les Mines de Cercs, Fumanyà i Berga (museu de la Patum de Berga, patrimoni de la Humanitat)

- Itinerari 5 (Maresme): Laboratoris farmacèutics Alcon Cusí  de El Masnou, i cementiri d’Arenys de Mar (25è aniversari de la mort de S. Espriu)