divendres, 17 de febrer de 2017

I JORNADES BIENNALS SOBRE SOCIETAT INDUSTRIAL


BASES PER A LA PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS 

Les comunicacions es presentaran durant les I Jornades Biennals sobre Societat Industrial. Amics de la UNESCO de Girona es compromet a publicar al bloc: http://projectesdepatrimoni.blogspot.com.es/   les comunicacions que la Comissió Científica de les I Jornades Biennals sobre Societat Industrial hagi seleccionat. 

LLOC: Facultat de Lletres de la UdG – Sala de Graus (Pl. Ferrater Mora, 1   17071 Girona) 

DIES: dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 d’abril de 2017 

HORARIS: de 9.30 a 13.30 

Formulari inscripció

Secretaria de les Jornades: unescogi.patrimoni@gmail.com 

Informació de les Jornades a: projectesdepatrimoni.blogspot.com.es 

COMISSIÓ CIENTÍFICA: Jaume Perarnau, director del mNACTEC Pep Espadalé, director del Museu del Suro de Palafrugell Carme Gilabert, directora de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries Roser Vilardell, directora del Museu Etnogràfic de Ripoll Xavier Martí Ylla, periodista i historiador 

Amb el suport de: Ajuntament de Girona, Ajuntament de Caldes Malavella, Ajuntament de Palafrugell Casa de Cultura - Diputació de Girona Cambra de Comerç de Girona Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) 

I la col·laboració de: Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), Ecomuseu La Farinera de Castelló d’Empúries, Museu del Suro de Palafrugell, Museu Etnològic de Ripoll,  Museu del Cinema de Girona Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) 

Àmbits d’estudi: educació, turisme, comunicació cultural, història, història de l’art o altres. Es poden emprar els Treballs de Recerca, Treballs Final de Grau, Màster o Tesis Doctorals. 

Termini per a la recepció del resum de la comunicació: 24 de febrer de 2017 
Per altra banda, la Comissió Científica és l’encarregada de vetllar per la qualitat científica de les comunicacions i podrà decidir sobre la lectura i/o edició de les comunicacions presentades. Tots els comunicants tindran dret a certificat d’assistència.  

Envieu el resum de la comunicació per correu electrònic a la Secretaria Tècnica de la següent manera:  Assumpte: comunicació I Jornades Biennals sobre Societat Industrial  

Adjuntar arxiu en format Microsoft Word identificat amb el nom de l’autor. Instruccions per a la confecció del resum: 

-La comunicació ha d’estar redactada en llengua catalana o castellana. -El resum s’ha d’escriure amb lletra Arial 12 i a espai simple. L’extensió màxima  és un full de DIN A4. En el resum es poden incloure taules i figures. -Format del resum: TÍTOL i AUTOR de la comunicació, INTRODUCCIÓ, OBJECTIUS, METODOLOGIA, RESULTATS, CONCLUSIONS 

Presentació comunicació oral: el temps de presentació és de 10 minuts com a màxim.